Vanliga frågor

Får jag ändra min bokning?


JA, du kan ändra din bokning från ditt ACCROPARK-konto upp till 3 timmar innan aktiviteten startar.
Med alternativet ombokningsgsranti är det gratis!
Utan ombokningsgsrantiär ändringsavgiften 40 sek / pers för varje ändring som görs mindre än 7 dagar före bokningen. För att ändra din bokning är det enkelt: 1. Logga in på ditt kundområde: Logga in 2. Öppna menyn längst upp till höger och klicka på Mina bokningar 3. Välj den bokning du vill ändra 4. Klicka på knappen Ändra min bokning ​​​5. Följ instruktionerna
Vilken tid ska jag komma?


Vänligen anländ 15 minuter före den reserverade tiden för incheckning och information. Instruktionen börjar vid den tid du bokat, om du anländer sent måste du vänta till nästa omgång (vanligtvis 30 minuter senare).
Måste vi boka våra banor?


Efter utrustningen och instruktionen uppmanas du att klättra självständigt. Du kan välja din svårighetsgrad. Vi hjälper dig att hitta en nivå som passar dig. Du har tillgång till alla våra banor efter din storlek och din smidighet. Ta din tid, klättra i din egen takt. Våra instruktörer är där för att ge dig råd.
Är det möjligt att komma med drop-in, utan reservation?


Det är alltid möjligt att komma utan att ha reserverat men vi kan inte garantera antalet lediga platser. På plats är det möjligt att betala med kreditkort eller swish. Vi rekommenderar dig att boka online. BOKA ONLINE
Har ni flera parker?


Från och med 2021 har vi två parker: - I Tullinga ligger Lida Accropark med sina 13 banor tillgängliga för alla. - I Bro, Hallkana Park med sina 7 banor. En ny park att upptäcka, många banor och linbanor på över 100 meter.
Hur hittar till era parker?


  • I Lida ligger parken 300 meter från parkeringen. Efter att ha passerat restaurangen, minigolfbanan och skidbacken kommer du att upptäcka parken och vår reception.
Åtkomstkarta
  • I Bro, tar du dig från parkeringen i riktning mot sjön, där kommer du att upptäcka parken.
Åtkomstkarta
Kan ni avboka min bokning?


I händelse av mycket dåligt väder, stark vind, åska, mycket kraftigt regn kan laget besluta att stänga parken tillfälligt för din säkerhet. I alla fall kommer vi att erbjuda dig en lösning så att ditt besök förblir en rolig upplevelse.
Vad mer kan jag göra i Lida eller i Bro?


- I Lida hittar du många självbetjäningsgrillar, det är möjligt att köpa ved att använda för grillning. I friluftsområdet finns även en restaurang, minigolf, en sommarstrand och många vandrings- och mountainbike spår. - I Bro hittar du många självbetjäningsgrillar, en strand för sommaren och många vandringsleder i den vackra naturen.
Hur bör jag klä mig?


Vi rekommenderar att du bär kläder och skor som är lämpliga för denna aktivitet (sportstil). Om du har långt hår rekommenderar vi att du binder upp det. Undvik att bära värdefulla smycken.
Vilka är villkoren eller begränsningarna för klättring?


Fysisk styrka är inte det viktigaste för klättring. Aktiviteten baseras på din smidighet och din balans. Våra kurser är utformade för att ge dig en rolig upplevelse. Du hittar gungor, broar, piratnät och linbanor. Det är möjligt att klättra från 4 år eller 110 cm. Av hälso- och säkerhetsskäl får gravida inte klättra.
Måste medföljande personer betala?


NEJ, det är gratis för medföljande personer som inte klättrar, du är välkommen i parken!
KONTAKT


Har du inte hittat svaret på din fråga? Kontakta oss! LIDA : Kontakta oss! BRO : Kontakta oss!
Accropark rekryterar!

Är parkering gratis?


Ja, våra parkeringsplatser är gratis.
Har du parkering?


  • LIDA: En stor gratis parkeringsplats ligger 300 meter från ACCROPARK.
Se planen
  • BRO: En stor gratis parkeringsplats ligger 150 meter från ACCROPARK
Se planen
COVID-19 Information


Hitta COVID-19-information här
Vi har bokat två olika slots med vänner, kommer vi att kunna klättra tillsammans?


  • Aktiviteten varar i 2 timmar, om dina platser är placerade bara 30 minuter eller 1 timme från varandra kan du träffas på banorna och klättra ihop i 1 timme eller 1 timme och 30 minuter!
  • Beroende på antalet bokningar och om du anländer samtidigt kan vi försöka få dig att klättra tillsammans, men antalet personer som redan finns i parken inte är för högt.
Kan barn och vuxna klättra tillsammans?


  • De gula banor är reserverade för barn under 130 cm, de klättrar ensamma men du följer med dem från marken.
  • De andra banor är tillgängliga för vuxna och barn från 130 cm, så om dina barn är minst 130 cm; du kan klättra med dem!
För att se den detaljerade listan över våra rutter, välj en park:
Kan barn klättra på egen hand?


Barn kan klättra ensamma från 7-8 år. Tack vare vårt inloggningssystem är de alltid säkra.
För de yngsta (under 8 år) måste du följa med dem:

  • Gula banor (110-130 cm) och lila (120-160 cm) banor: du måste följa med dem på marken
  • De andra banor: du måste följa med dem i träden
För att se den detaljerade listan över våra rutter, välj en park:
Från vilken ålder kan du klättra?


Barn kan klättra på våra gula banor från 4 år eller 110 cm. De klättrar ensamma men du följer med dem från marken. För att se den detaljerade listan över våra rutter, välj en park:
Vad är nyttan av att ha ett ACCROPARK-konto?


Tack vare ditt Accropark-konto, ange din information en gång och boka ett klick på våra parker. Hitta historiken för dina bokningar och få praktiska meddelanden på din mobil! LOGGA IN
Var hittar jag information om mina bokningar och mina betalningar?


I bekräftelsemeddelandet och i ditt kundområde Logga in
Kan vi köpa presentkort?


Du kan köpa ett presentkort genom att kontakta oss:
Hur bokar jag för en grupp?


Vill du boka akroparken för en grupp? (minst 15 personer) Välj din park och fyll sedan i formuläret som anger önskat datum och tid och antalet personer.
Vad används alternativet för Ombokningsgsranti?


Vid dåligt väder kan du ändra din bokning kostnadsfritt upp till 3 timmar innan aktiviteten börjar!
Är det möjligt att lägga till / ta bort deltagare från min bokning?


Ja, genom att ändra din bokning från ditt kundområde. Du kan ändra din bokning från ditt ACCROPARK-klientområde upp till 3 timmar innan aktiviteten startar. Med ombokningsgsranti är det gratis! Utan den ombokningsgsranti, ändringen avgift är 40 sek / pers mindre än 7 dagar före bokning. För att ändra din bokning är det enkelt: 1. Logga in på ditt kundområde: Logga in 2. Öppna menyn längst upp till höger och klicka på Mina bokningar 3. Välj den bokning du vill ändra 4. Klicka på knappen Ändra min bokning ​​​5. Följ instruktionerna
Hur kan jag verifiera att min bokning är bekräftad?


Du får automatiskt ett bekräftelsemeddelande.
Du hittar också din bokning i ditt kundområde.
Logga in
Hur bokar jag?


BOKA ONLINE
Vad är priserna?


Se priser
Hur ser jag tillgänglighet?


När du bokar online ger vi dig tillgängliga datum och tidsluckor med antalet platser tillgängliga för varje session. BOKA ONLINE
Vilka är öppettider?


Välj en park: